Bork Berzerker

Specialfunktioner

Bork Berzerker Slot Machine är utrustad med intressanta alternativ, som prissnurr och vissa andra funktioner. vinstlinjer . Dessutom måste symbolerna placeras efter varandra baserat på det första hjulet till vänster. Endast de högsta kombinationerna på linjen ger en vinst.

För att vinna en vinst beror på kombinationen (max är x1250) och omgången, eftersom du satsar per omgång. De potentiella utbetalningarna listas i utbetalningstabellen enligt insatsen. Där hittar du också information om vinstlinjerna.

RTP för Bork Berzerker videoslitsen, inställd av Thunderkick, är 97,3%.

Symboler

På skärmen på Bork Berzerker spelautomat ser du hjälten själv, hans flickvän, olika monster och flera gamla runor.

De speciella symbolerna på denna spelautomat är den vilda symbolen (en Berserker) och bonussymbolen. (en trollkarl). Låt oss kolla in egenskaperna för dessa symboler:

Vildsymbolen

Vildsymbolen visas bara på de tre centrala hjulen, som inte i sig själv ger dig en chans att slå en vinnande kombination . Den kan dock ersätta andra symboler (utom bonussymbolen) när den träffar i rätt position. Dessutom expanderar den vilda symbolen för att täcka hela hjulet vid behov.

Bonussymbolen

Bonussymbolen aktiverar bonusrundan. Om du får tre, fyra eller fem sådana symboler någonstans på skärmen, utlöser det tio, tjugo eller femtio gratissnurr. Spelet fortsätter med samma ansträngning som i föregående omgång och gratissnurrundan kan förlängas.

Jackpots

Bork the Beserker kommer inte med en progressiv jackpot

Användarinställningar

Spelautomaten är utrustad med ett mycket funktionellt informationsavsnitt som innehåller detaljerad information (regler, index etc.) och många användarinställningar (mängd satsning, kvalitet på grafik, bakgrundsmusik osv.) Det finns också ett automatiskt spelläge på denna spelautomat. Det finns också en informativ linje mellan kontrollpanelen och huvudskärmen som visar tips om spelet.

Spelautomaten kan spelas direkt i webbläsaren så att ingen ytterligare programvara behövs.

Sammanfattning

Med sin spektakulära grafik har Bork Berzerker videoslot en mycket speciell stil, ett mycket bekvämt flerspråkigt gränssnitt och en mängd användarinställningar. Utbudet av spelfunktioner är ganska tunt, men det innehåller riktigt intressanta alternativ. Det mest fördelaktiga är definitivt gratissnurret. Dessutom kommer du definitivt att gilla den expanderande vilda symbolen. En annan fördel med denna spelautomat är att den har en relativt hög återbetalningsgrad.

Translate »